Acasă Politica Doi bărbați și o femeie, pe lista scurtă de candidaţi pentru Primăria...

Doi bărbați și o femeie, pe lista scurtă de candidaţi pentru Primăria Timişoara, la PSD Timiş

1578
DISTRIBUIȚI

Trei persoane au rămas pe lista scurtă din care PSD Timiş va alege candidatul care se va lupta din partea partidului cu Nicolae Robu pentru desemnarea viitorului primar al Timişoarei. ”Sunt două persoane de sex masculin şi una de sex feminin rămase în luptă”, spune Alfred Simonis, noul preşedinte interimar al social-democraţilor timişeni.

Dacă pentru postul de candidat al partidului la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, cel puţin la acest moment situaţia e clară, candidatul ales fiind Călin Dobra, la primăria Timişoara se mai discută asupra numelui care va fi trimis în luptă cu Nicolae Robu. Lista scurtă include trei persoane, toate din cadrul partidului.

„Avem mai mulţi candidaţi la Primaria Municipiului Timişoara. În cel mai scurt timp, undeva in maximum 2 săptămâni vom lua decizia cea mai bună cu privire la cel sau cea care va fi candidat. Da, există si aceasta posibilitate  (n.r un candidat de sex feminin) pentru că suntem deschişi. Care va fi cea mai bună variantă pentru Timişoara şi timişoreni va fi propunerea PSD pentru primăria Timişoara. Sunt candidaţi interni. Au rămas mai puţini în final, trei persoane, printre care este şi o doamnă”, conform lui Alfred Simonis, preşedintele interimar al PSD Timiş.

Simonis mai spune că s-a intrat deja în ultimele şase luni înainte de alegerile locale, deci, în mod normal, nu se mai poate schimba legislaţia în domeniu, votul urmând să fie uninominal şi la funcţia de şef al consiliului judeţean.

Comentarii

comentarii