Acasă Eveniment Doi câini pitbull agresivi, îndepărtați de jandarmi dintr-o piaţă din Arad, după...

Doi câini pitbull agresivi, îndepărtați de jandarmi dintr-o piaţă din Arad, după ce au omorât o pisică

DISTRIBUIȚI

Jandarmii au intervenit pentru îndepărtarea a doi câini pitbull dintr-o piaţă din Arad, care erau agitaţi după ce omorâseră o pisică. Proprietarul câinilor nu a fost identificat, iar animalele au fost ridicate. 

Jandarmeria Arad a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că jandarmii au fost solicitaţi prin 112 să intervină în Piaţa Grădişte din municipiul Arad pentru imobilizarea unor câini periculoşi, lăsaţi nesupravegheaţi, care au devenit agresivi faţă o pisică, evenimentul având loc într-o zonă intens circulată de cetăţeni. , scrie news.ro 

“Echipajul de jandarmi aflat în serviciu s-a deplasat de urgenţă la faţa locului şi a identificat două exemplare  din rasa pitbull metiş, o categorie de câini periculoşi, la scurt timp după ce acestea au lăsat fără suflare o pisică. Patrupedele manifestau un comportament agitat declanşat în urma atacului asupra pisicii. Având în vedere comportamentul agresiv manifestat de câini faţă de pisică, dar şi pericolul pe care aceste exemplare canine îl putea reprezenta pentru cetăţenii din zonă, jandarmii au prioritizat siguranţa cetăţenilor şi au depus eforturi pentru calmarea celor doi câini şi înlăturarea acestora de la faţa locului”, se arată în comunicat.

Jandarmii au solicitat prezenţa unei echipe din cadrul Serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân, care a ridicat cele două exemplare canine.

Proprietarul animalelor nu a fost identificat.

Comentarii

comentarii