Acasă Actualitate Doi candidați își doresc să conducă Horticultura SA. Luni va avea loc...

Doi candidați își doresc să conducă Horticultura SA. Luni va avea loc interviul

DISTRIBUIȚI

Horticultura SA este în plin proces de schimbare a conducerii. Concursul pentru postul de director general se apropie de final, fiind acceptate două dosare. Candidaturile au putut fi depuse până pe 13 august. Acum, vineri vor putea fi depuse contestații, iar luni va avea loc și proba decisivă, interviul, unde candidații trebuie să prezinte o lucrare proprie pentru „Eficientizarea activității SC Horticultura SA”.

Vă amintim că procedura de concurs a fost lansată în luna iulie. Candidații trebuie să aibă studii superioare, experiență de minimum trei ani în administrarea sau conducerea unei societăți sau unui departament, să nu fi avut sancțiuni disciplinare la locul de muncă, să cunoască engleza la nivel avansat și domiciliul sau rezidența în România. „Un plus” este și experiența anterioară în domeniul horticol.

Recent, Horticultura a lansat și concursul pentru ocuparea postului de director executiv. Dosarele pot fi depuse până pe 29 august. Proba decisivă va fi tot cea de interviu, pe baza analizei situațiilor financiare ale societății din ultimii cinci ani.

Fostul director general Andrei Drăgilă a fost demis de consiliul de administrație la începutul acestui an, din cauza managementului defectuos. Drăgilă a încercat să anuleze decizia în tribunale, dar în primă instanță a piedut.

Comentarii

comentarii