Acasă Eveniment Doi frați din Timiș, care au amenințat cu moartea și au sărit...

Doi frați din Timiș, care au amenințat cu moartea și au sărit la bătaie cu parul la doi polițiști, urmăriți penal

1458
DISTRIBUIȚI

Parchetul de pe lângă Judecătoria Timiș anunță că doi bărbați din Timiș au fost trimiși în judecată, în data de 23 aprilie, pentru ultraj. Cei doi, care sunt frați, pe 11 aprilie, au amenințat cu moartea doi agenți de poliție care i-au oprit pentru control. Începând cu ziua următoare, aceștia au fost plasați în arest preventiv.

Fapta pentru care cei doi sunt urmăriți s-a petrecut sâmbătă, 11 aprilie, în jurul orei 22:45. Doi agenți ai Secției 4 Poliție Rurală Peciu Nou au oprit pentru control Volkswagenul de culoare gri în care se aflau bărbații, în fața unui imobil din loc. Foeni, jud. Timiș, pe DN59B.

Cei doi frați au coborât din mașină și au început să-i amenințe cu moartea cei doi agenți de poliție, aruncând cu pietre înspre aceștia, strigând că îi cunosc. Agenții de poliție i-au somat să înceteze, dar cei doi au urcat în mașină și au intrat în curtea imobilului în fața căruia au fost opriți. Cei doi nu s-au oprit din a arunca cu pietre și, mai mult, unul dintre ei a ieșit din curte cu un par în mână, continuând să-i amenințe cu moartea.

Agenții de poliție au executat focuri de avertisment, în plan vertical, cu pistoalele din dotare, dar, cum inculpații au continuat să-i amenințe cu moartea, aceștia au folosit și spray-ul lacrimogen. În acel moment, cei doi frați s-au întors în curtea imobilului și s-au făcut nevăzuți.

De abia după două ore, în jurul orei 01:00, au fost găsiți și identificați cei doi inculpați, cu ajutorul altor echipaje de poliției sosite la locul faptei.

„Precizăm că trimiterea în judecată a inculpaților, în stare de arest preventiv, nu poate  să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție, aceștia fiind nevinovați până la pronunțarea unei hotărâri definitive de condamnare”, transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Comentarii

comentarii