Acasă Eveniment Doi morţi în vestul țării, după ce un microbuz a intrat pe...

Doi morţi în vestul țării, după ce un microbuz a intrat pe contrasens într-un TIR

831
DISTRIBUIȚI

Doi morţi în Hunedoara, după ce un microbuz a intrat pe contrasens într-un TIR. Un bărbat, şoferul microbuzului, şi o femeie, şi-au pierdut viaţa, alte două femei sunt rănite, după impactul cumplit.

Accident rutier grav pe DN 66 în localitatea Băcia. Doi oameni şi-au pierdut viața. Şoferul unui microbuz care circula din direcția Petroșani-Simeria a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren. În urma impactului, șoferul microbuzului și un pasager au decedat, iar doi pasageri din microbuz au fost grav răniți.

Trei dintre oamenii aflaţi în microbuz au fost extraşi din autoturism cu ajutorul echipei de descarcerare. Bărbatul de 51 ani, șoferul microbuzului, şi o femeie nu au mai putut fi salvaţi. Alte două femei sunt grav rănite. Cele trei femei dormeau în momentul impactului.

La operaţiune au participat echipaje de pompjeri ale Detasamentelor Deva si Orăștie cu autospeciala de descarcerare grea, autospeciala de transport victime multiple, ambulanţe B2 şi mașini de stingere.

Comentarii

comentarii