Acasă Eveniment Doi oameni și-au pierdut viața, după ce două camioane s-au ciocnit pe...

Doi oameni și-au pierdut viața, după ce două camioane s-au ciocnit pe DN 6

DISTRIBUIȚI

Două tiruri s-au ciocnit azi-noapte pe Drumul Național 6, între Plugova și Mehadia. Șoferul unuia dintre camioane și pasagerul care se afla în aceeași cabină nu au avut nicio șansă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 3.00. Potrivit polițiștilor, un bărbat de 39 de ani conducea un autotren înmatriculat în Bulgaria, din direcția Orșova spre Caransebeș, iar într-o curbă la dreapta a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală stânga cu cabina și cu partea laterala stânga a semiremorcii unui autotren înmatriculat în Turcia.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto bulgar și a unui bărbat de 51 de ani, pasager în cabina aceluiași autotren.

Șoferul celuilalt ansamblu de vehicule, cetățean turc, a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu a consumat băuturi alcoolice. Acesta a fost transportat la spital pentru asistență și îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor în care s-a produs evenimentul.

Comentarii

comentarii