Acasă Eveniment Doi patroni ai unei firme de pază din Arad au bătut și...

Doi patroni ai unei firme de pază din Arad au bătut și sechestrat un angajat

703
DISTRIBUIȚI

Doi administratori ai unei frme de pază și protecție din Arad sunt trimiși în judecată în stare de libertate pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au arătat în probatoriul administrat că în data de 05.05.2015, cei doi administratori ai unei societăţi de pază şi protecţie din municipiul Arad au bătut și sechestrat un angajat.

Un agent de pază din cadrul firmei a fost repartizat la o fermă din Sintea Mare. În noapte de 4/5 mai 2015 a avut loc un furt, iar agentul de pază a fost adus la sediul societății comerciale pentru cercetări. Numai că, agentul de pază a fost întâmpinat de cei doi administratori nervoși, care l-au bătut cu pumnii și picioarele, aplicându-i mai multe lovituri în cap și în zona coastelor. Ei i-au cauzat leziuni corporale care au necesitat 25 de zile de îngrijiri medicale. Însă, după ce l-au bătut pe agentul de pază, acesta a fost sechestrat și obligat să scrie nota explicativă pentru care a fost adus la sediul firmei. Cercetările au durat extrem de mult și după patru ani de zile, cei doi administratori sunt trimiși în judecată.

Comentarii

comentarii