Acasă Eveniment Doi studenţi marocani s-au filmat în timp ce au omorât un tânăr,...

Doi studenţi marocani s-au filmat în timp ce au omorât un tânăr, într-un apartament din Arad

DISTRIBUIȚI

Doi studenți marocani, de 20 și 21 de ani, au fost arestați preventiv, acuzați că au ucis un tânăr tunisian, care le închiriase un apartament în Arad. Suspecţii au filmat crima cu un telefon mobil.

Se pare că între victimă şi cei doi studenţii marocani ar fi apărut neînţelegeri din cauza consumului de alcool și droguri.

Crima a avut loc în în Arad, cei acuzați fiind studenți, veniți din Maroc.

Potrivit procurorilor arădeni, tânărul tunisian a fost bătut și strangulat în apartamentul pe care îl închiriase agresorilor. Crima a avut loc în 4 august, pe fondul consumului de alcool și droguri, după un conflict spontan.

“În timp ce se îmbrânceau, unul dintre cetăţenii marocani a apucat victima cu mâinile de gât şi a început să o strângă puternic, în acelaşi timp celălalt marocan i-a aplicat lovituri cu pumnul în zona stomacului şi cu un cablu tv l-a lovit peste picioare pentru a ţine victima imobilizată. Primul inculpat a strâns victima de gât până a leşinat şi a decedat. Al doilea inculpat a filmat cu telefonul”, au transmis procurorii.

Cadavul bărbatului a fost găsit a doua zi, notează Mediafax.

În 5 august cei doi studenți marocani au fost reținuti, iar la 6 august s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentarii

comentarii