Acasă Eveniment Doi tineri „se mișcau necontrolat” și consumau substanțe interzise în fața unui...

Doi tineri „se mișcau necontrolat” și consumau substanțe interzise în fața unui restaurant din Timișoara

1238
DISTRIBUIȚI

Două persoane care „se mișcau necontrolat” au fost predate polițiștilor de la secția 3, după ce au fost descoperite de polițiștii locali cu etnobotanice asupra lor.

„Polițiștii locali aflați în patrulare aseară, în jurul orei 23.15, în zona Calea Șagului, au observat lângă un restaurant, două persoane care se mișcau necontrolat, având o stare euforică. Văzând starea în care se aflau, polițiștii locali au intrat în discuție cu ei pentru a afla ce se întâmplă. În acel moment, unul dintre tineri a încercat să fugă, dar a fost imediat reținut. În urma legitimării s-a stabilit că aceștia se numesc A.C., de 33 de ani, și B.C., de 21 de ani, ambii din Timișoara”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Trecându-se la efectuarea controlului corporal, asupra celor doi s-a găsit câte un plic cu resturi vegetale de culoare verde-olive, din categoria etnobotanicelor, despre care au declarat că le-au achiziționat pentru consum. Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. De la începutul acestui an, polițiștii locali au depistat un număr de nouă tineri consumând substanțe interzise pe străzile orașului.

 

 

Comentarii

comentarii