Acasă Eveniment Doi tineri timișeni au urcat la volan după ce au consumat droguri....

Doi tineri timișeni au urcat la volan după ce au consumat droguri. Unul a fost prins la Cenad, celălalt la Timișoara

372
DISTRIBUIȚI

politia-rutiera-noaptea

Miercuri seară, polițiștii timișeni au depistat doi tineri care au urcat la volan după ce au consumat substanțe psihoactive. Unul a fost depistat de polițiștii din Sânnicolau Mare la Cenad, celălalt a fost prins de cei de la Serviciul Rutier Timiș, în Timișoara. Primul are 20 de ani, cel de-al doilea, 23. În ambele cazuri, aparatul drugtest a fost cel care a indicat prezența unor astfel de substanțe, ulterior, la spital, fiind prelevate și probe biologice.

„La data de 02 iunie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii Orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control, în localitatea Cenad, județul Timiș, un autoturism, condus de un bărbat, de 20 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive. S-a procedat la conducerea acestuia la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea consumului de substanțe psihoactive”, transmit reprezentanții IPJ Timiș în legătură cu primul.

„La data de 02 iunie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, pe strada William Shakespeare din municipiul Timișoara, un autoturism, condus de un bărbat, de 23 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive. S-a procedat la conducerea acestuia la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea consumului de substanțe psihoactive”, se precizează și în legătură cu al doilea.

Ambii tineri s-au ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducere a unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive”.

Comentarii

comentarii