Acasă Actualitate Doliu uriaș în sportul timișorean! Un cunoscut antrenor a murit la doar...

Doliu uriaș în sportul timișorean! Un cunoscut antrenor a murit la doar o săptămână după infectarea cu coronavirus

4266
DISTRIBUIȚI

Coronavirus continuă să facă victime în România. Printre decesele din ultimele zile se numără și un cunoscut antrenor de box.

Antrenorul Nicolae Ispas a încetat din viață în urmă infectării cu Covid-19.

Bărbatul în vârstă de 75 de ani a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus la începutul acestei săptămâni. Deși nu suferea de nicio boală cronică, starea lui Nicolae Ispas s-a agravat extrem de rapid, iar vineri seară a fost dus la spital.

Din păcate, trupul antrenorului boxerilor de la CSM Timișoara nu a mai rezistat prea mult, iar în această dimineață bărbatul s-a stins.

“Luni s-a testat. Era răcit deja. Testul a ieșit pozitiv și a intrat în izolare la domiciliu. Apoi s-a simțit tot mai rău, vineri noaptea a fost dus la Casă Austria, pentru a fi pus la o masca de oxigen.

Am înțeles că nu a mai rezistat mult, și dimineață a cedat. Nu mi-a venit să cred când mi-a dat fiul sau vestea! Făcusem recent medicină muncii, domnul Ispas era sănătos, nu avea nicio boală cronică. Era un bărbat puternic”, a declarat directorul clubului CSM Timișoara, Lucian Reclaru, potrivit site-ului timisplus.ro.

Comentarii

comentarii