Acasă Actualitate Dominic Fritz: ”Din toate semnalele pe care le avem suntem încrezători că...

Dominic Fritz: ”Din toate semnalele pe care le avem suntem încrezători că Timişoara a ales să meargă înainte”

DISTRIBUIȚI

UPDATE: „Ce au fost acum o oră doar niște zvonuri acum este o certitudine: Alianța Timișoara Unită a câștigat Timișoara. După numărătoarea noastră paralelă, adică cifrele ce le transmit colegii noștri din secții, din 207 secții avem rezultatele de la 45 de secții pentru primar. la aproape un sfert din secții avem rezultate, și după aceste rezultate Dominic Fritz a câștigat alegerile cu 49%”, a declarat Dominic Fritz.

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, care a candidat pentru cel de-al doilea mandat din partea Alianţei Dreapta Unită, a declarat că, în lipsa unui exit-poll, are toate semnalele şi este încrezător că ”Timişoara a ales să meargă înainte”. Şi Alin Nica, candidatul ADU pentru un nou mandat la CJ Timiş, s-a arătat încrezător în victorie. 

”Din toate semnalele pe care le avem suntem încrezători că Timişoara a ales să meargă înainte. Timişoara. În ciuda tuturor calomniilor, atacurilor, dezinformîrilor, timişorenii astăzi au arătat discernământ, timişorenii au onorat  cu votul lor munca dusă în ultimii 4 ani şi au spus foarte clar că acest oraş va merge în continuare pe un drum european. Au spus că acest oraş va alege mereu între minciună şi adevăr, va alege mereu adevărul, între lumină şi întuneric vor alege mereu lumina şi Timişoara a arătat astăzi că da, PSD poate fi învins”, a declarat Dominic Fritz.

Acesta a apreciat că, deşi nu are încă rezultate ofidciale este încrezător că şi Alin Nica va câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean.

”Deşi încă nu avem rezultatele nici pentru CJ sunt ferm convins că stau nu doar lângă actualul ci şi viitorul preşedinte al CJ, Alin Nica. Suntem încrezători că în judeţul Timiş, ADU a câştigat şi Consiliul Judeţean şi Primăria.  Dar acest discurs nu este încă un discurs de victorie, încă avem câteva secţii în care se votează, sunt cozi, le transmit celor care încă votează, nu plecaţi acasă, votul vostru este important şi preşedinţii de secţii au obligaţia să vă lase să voraţi. Fiţi vigilenţi, vrem ca fiecare vot să fie numărat”, a mai declarat Fritz.

Alin Nica, candidatul ADU la Consiliul Judeţean, a spus că este încrezător că alianţa are o victorie la Consiliul Judeţean, la Primăria Timişoara şi la Primăria Lugoj.

”Ne aflăm în faţa unei mari victorii, suntem încrezători că avem deja o victorie la Primăria Timişoara, la Primăria Lugoj şi bineînţeles o victorie la preşedinţia CJ. Sigur, se votează încă, apoi urmează numărarea voturilor, rog reprezentanţii noştri să fie vigilenţi, am avut câteva episoade pe parcursul zilei care le-au făcut să ne ridicăm semne de întrebare privind onestitatea competitorilor politici. Suntem încrezători că vom avea majoritate şi la CL şi la CJ”, a spus Nica.

Comentarii

comentarii