Acasă Actualitate Dominic Fritz, primarul Timişoarei, anunţ de Anul Nou 2021. „Am câștigat primăria....

Dominic Fritz, primarul Timişoarei, anunţ de Anul Nou 2021. „Am câștigat primăria. Am învățat să fac sarmale. Am două nepoate nou-născute”

616
DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz, primarul Timişoarei, a transmis un mesaj de Revelion în care a vorbit despre provocările anului 2020. În plină pandemie de COVID-19, primul edil cu cetăţenie germană al oraşului de pe Bega a câştigat alegerile şi a contribuit la negocierile pentru formarea Guvernului Cîţu.

Dominic Fritz, anunţ de Anul Nou 2021. Primarul Timişoarei a scris un mesaj în care a făcut o trecere în revistă a realizărilor sale din anul 2020.

„Gata, închid și eu biroul. Și anul. Am învățat să fac sarmale, am două nepoate nou-născute, am câștigat primăria împreună, am gestionat o pandemie, am început să facem ordine, am negociat un guvern, am găsit oameni incredibil de faini care s-au alăturat proiectului nostru.

2020, ne-ai bulversat viața, dar ne-ai readus și dulcea, exasperanta, obositoarea, energizanta șansă a unui nou început. Te las cu un mare sentiment de recunoștință.

Dar totuși – hai odată 2021. La mulți ani!”, a scris Dominic Fritz, pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

comentarii