Acasă Politica Dominic Samuel Fritz, desemnat candidatul USR la Primăria Timișoara

Dominic Samuel Fritz, desemnat candidatul USR la Primăria Timișoara

1424
DISTRIBUIȚI

Dominic Samuel Fritz a câștigat alegerile interne din cadrul USR pentru desemnarea candidatului pentru funcţia de primar al Timişoarei. Germanul care a venit în Timișoara în urmă cu mai mulţi ani a câştigat mai mult de jumătate dintre voturile membrilor filialei timişorene, devansându-i clar pe Alex Cadar, Nicu Fălcoi şi Aida Szilagy.

Dominic Samuel Fritz a primit 54% din voturile exprimate sâmbătă de membrii USR Timişoara. Următorii clasați au fost Alex Cadar, cu 21,5% din voturi, Nicu Fălcoi, cu19,6% din voturi și Aida Szilagy, cu doat 4,3% din voturi.

”Colegii din USR m-au desemnat candidatul oficial pentru Primăria Timișoara cu 54,55% din primul tur. Le mulțumesc colegilor pentru votul lor. Sunt mândru de contracandidații mei și de această cursa internă, care a dat un exemplu de democrație și transparență. Doar așa se poate reforma clasa politică. Simt acest semnal puternic de încredere ca pe o responsabilitate mare, dar am și o poftă uriașă să facem lucruri faine împreună! Acest rezultat vi se datorează și vouă, celor care m-ați susținut și încurajat, care mi-ați scris și trimis sugestii și întrebări, care ați share-uit postările mele și ați vorbit cu prietenii voștri despre candidatura mea și despre ce fel de Timișoara vrem să construim. Munca adevărată abia acum începe. Avem 11 luni să câștigăm primăria. Va fi nevoie de noi toți!”, a declarat Dominic Samuel Fritz.

Comentarii

comentarii