Acasă Actualitate Donație de peste 119.000 lei de la Continental Automotive către clinica ORL...

Donație de peste 119.000 lei de la Continental Automotive către clinica ORL Timișoara

484
DISTRIBUIȚI

Clinica ORL a Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă  Timişoara a primit o importantă donație de la SC. Continental Automotive Product, în valoare de 119.256,80 lei.

Astfel, clinica ORL a achiziționat aparatură şi instrumentar medical necesar abordării unor noi tehnici de chirurgie nasosinusală şi a urechii medii.

”Această donaţie ne-a permis rezolvarea patologiei nasosinusale şi a urechii medii la un număr de 438 pacienţi, copii şi  adulţi, în 2018.

Menţionăm că patologia nasosinusală și a urechii medii ocupă locul 1 în patologia din sfera ORL în clinica din Timișoara. Clinica ORL rezolvă aceste probleme de patologie din 5 judeţe: Bihor, Arad, Hunedoara, Caraş, Mehedinţi și Timiş.

Ne simţim onoraţi şi mândri că am fost aleşi ca beneficiari ai acestei valoroase sponsorizări şi este important pentru noi să vă ştim aproape. Trăim cu certitudinea că doar uniţi putem face lumea mai bună , iar în cazul nostru mai sănătoasă. Vă mulţumim!”, este mesajul prof. univ. dr. Marioara Poenaru, șefa unității medicale.

Comentarii

comentarii