Acasă Administraţie Dorind să fie popular, primarul Timișoarei s-a pripit. Locurile de joacă se...

Dorind să fie popular, primarul Timișoarei s-a pripit. Locurile de joacă se închid după doar două zile

2360
DISTRIBUIȚI

Deși acum trei zile era anunțat faptul că se redeschid parcurile, locurile de joacă și florăriile din Timișoara, administrația locală se vede nevoită să revină asupra hotărârii, după ce Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a decis ca locurile de joacă să rămână închise.

Drept urmare, Comitetul Local pentru Situații de Urgență (CLSU) Timișoara a fost nevoit să revină cu o nouă hotărâre, care cuprinde următoarele două articole:

„Art.1: Având în vedere noile reglementări naționale, începând cu data de 15.05.2020, se închide accesul la locurile de joacă de pe raza Municipiului Timișoara;

Art.2. Orice prevederi locale contrare art. 1 se abrogă odată cu intrarea in vigoare a prezentei”.

„În mod implicit, în momentul în care s-a hotărât ca locurile de joacă să rămână închise, era logic că hotărârea CLSU nu mai putea produce efecte. Totuși, astăzi am supus în CLSU un vot prin care se stabilește ceea ce e deja stabilit la nivel național, anume interzicerea accesului în locurile de joacă. Nu mai poate nimeni invoca faptul că la nivel național se spune una, iar la nivel local, alta”, a spus în conferința de astăzi primarul Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii