Acasă Actualitate Dosar penal pentru act sexual cu un minor în cazul profesoarei din...

Dosar penal pentru act sexual cu un minor în cazul profesoarei din Făget acuzată că avea o relaţie cu un elev

2183
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din judeţul Timiş au deschis un dosar penal pentru act sexual cu un minor, după ce o femeie a sesizat că fiul ei, în vârstă de 16 ani, are o relaţie amoroasă cu profesoara lui de limba română, potrivit MEDIAFAX. Femeia a făcut plângere şi la Inspectoratul Şcolar Timiş, care a dispus constituirea unei comisii de cercetare disciplinară prealabilă care să analizeze faptele prezentate de mama adolescentului.

O femeie a depus plângere la Poliţie împotriva unei profesoare de limba română de la Liceul Teoretic “Traian Vuia” din oraşul Făgeta, pe care o acuză că ar avea o relaţie amoroasă cu fiul ei în vârstă de 16 ani, elev în clasa a X-a la aceeaşi unitate de învătâmânt. Mama băiatului susţine că a găsit în telefonul adolescentului sute de mesaje de iubire intre el si profesoara de Limba Romană.

“Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 36 de ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor de 16 ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor”, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Alexandra Petrovici.

Revoltata, mama a mers si a vorbit cu profesoara reclamată, insa aceasta a negat totul. Femeia nu s-a lăsat şi a mers să vorbească cu directorul liceului, după care a depus plângere la Inspectoratul Scolar Timis.

Inspectoratul Şcolar Timiş a sesizat unitatea de învăţământ la care predă profesoara, solicitând să se constituie de urgenţă o comisie de cercetare disciplinară prealabilă care să analizeze faptele prezentate de mama adolescentului.

Profesoara acuzată are 36 de ani şi este căsătorită.

Mama adolescentului isi doreste ca femeia sa nu mai predea in invatamant dupa cele petrecute. Ea a salvat o parte dintre mesajele de dragoste dintre baiatul ei si profesoara, mai ales ca la acelasi liceu, in urma cu cativa ani, o poveste asemanatoare s-a petrecut. Atunci o profesoara de franceza s-a indragostit de un elev.

Comentarii

comentarii