Acasă Eveniment Dosare penale pentru doi șoferi din Timiș, urcați la volan cu alcoolemii...

Dosare penale pentru doi șoferi din Timiș, urcați la volan cu alcoolemii mari. Unul dintre aceștia a intrat cu mașina în poarta unui imobil, la Becicherecu Mic

1190
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Timiș au descoperit, duminică noaptea, doi bărbați urcați la volan, cu toate că aveau alcoolemii foarte ridicate. Amândoi s-au ales cu dosar penal.

Primul a fost depistat la Becicherecu Mic de polițiști din Sânandrei, după ce, la ora 23.00, a intrat cu mașina în poarta unei locuințe din localitate. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat de bărbatul de 31 de ani.

În jurul aceleiași ore, dar în Gătaia, a fost oprit pentru control un alt șofer, de 41 de ani. În cazul acestuia, aparatul etilotest a arătat o alcoolemie de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi au fost conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, dar s-au ales și cu dosare penale pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Comentarii

comentarii