Acasă Actualitate Două milioane de lei noi pentru agenda culturală a CJ Timiş

Două milioane de lei noi pentru agenda culturală a CJ Timiş

DISTRIBUIȚI

Serviciul Relaţii Publice al Consiliului Judeţean a finalizat, recent, propunerea de Agendă culturală, care urmează să fie analizată de comisiile de specialitate. Suma totală aprobată de plenul Consiliului Judeţean Timiş  pentru finanţarea „Agendei principalelor manifestări cultural-artistice şi sportive” din acest an  este de 2.000.000 de lei RON.
Serviciul de specialitate a centralizat solicitările primite şi a realizat o defalcare pe capitolele agendei, dar şi pe acţiuni punctuale.
Selecţia manifestărilor s-a realizat pe baza criteriilor stabilite de prevederile legale în domeniu şi de Strategia culturală a judeţului Timiş. După prezentarea în comisii, agenda va fi supusă aprobării plenului de la sfârşitul acestei luni. Proiectul cuprinde 2.520 de manifestări.
Suma aprobată este defalcată pe capitole: în colaborare cu instituţii de cultură din subordinea administraţiei judeţene – 400.000 de lei RON, în colaborare cu consiliile locale – 400.000 de lei RON, în colaborare cu comunităţile româneşti din alte ţări şi în cadrul DKMT-ului – 200.000 de lei RON, în colaborare cu ONG-urile şi alte instituţii din Timiş – 300.000 de lei RON, în colaborare cu învăţământul preuniversitar şi universitar  – 400.000 de lei RON ţi competiţii sportive – 300.000 de lei RON.

Comentarii

comentarii