Acasă Economic Două noi modele Renault – Megane şi Megane Coupe

Două noi modele Renault – Megane şi Megane Coupe

DISTRIBUIȚI

Renault MeganeDouă noi modele Renault, Megane şi Megane Coupe, sunt disponibile pentru clienţii din România. Preţurile de lansare pentru gama Megane pornesc de la 12.900 de euro cu TVA pentru motorizarea pe benzină de 1,6 16V 110 CP, iar echiparea standard este extrem de generoasă încă de la versiunea de intrare în gamă – Expression.
Noul Megane şi noul Megane Coupe beneficiază de o ofertă de lansare de 4 ani garanţie sau 100.000 km şi de o ofertă de finanţare cu 0% dobândă la leasing.
Printre echipamentele standard se numără ABS (cu repartitor electronic de frânare EBV) , AFU (asistenţă la frânarea de urgenţă) airbaguri frontale pentru şofer şi pasager, airbaguri laterale torace faţă, servodirectie, aer condiţionat, computer de bord, radio CD cu MP3, geamuri electrice faţă şi spate, oglinzi retrovizoare electrice şi degivrante, proiectoare de ceaţă, închidere centralizată şi demaraj cu card, banchetă spate rabatabilă şi fracţionabilă. Pe lângă varianta de echipare Expression, clienţii noului Megane pot opta pentru încă două variante: Dynamique şi Privilege.
Gama de motoare pentru cele două modele include, pe lângă motorizarea pe benzină 1,6 16V 110 CP şi două motorizări turbodiesel Common Rail, 1,5 dCi 105 CP şi 1,9 dCi 130 CP. Pentru toate motorizările, cutia de viteze este manuală în 6 trepte.
Noul Megane Coupe oferă posibilitatea de a alege între două variante de echipare, Dynamique şi Privilege. Dotarea standard pentru versiunea cea mai accesibilă, Dynamique, include ABS (cu repartitor electronic de frânare EBV) , AFU (asistenţă la frânarea de urgenţă) airbaguri frontale pentru şofer şi pasager, airbaguri laterale torace faţă, airbaguri cortină pentru cap faţă şi spate, servodirectie, computer de bord, radio CD cu MP3, aer condiţionat, geamuri electrice, oglinzi retrovizoare electrice şi degivrante, proiectoare de ceaţă, senzori de lumină şi de ploaie, card “mâini libere”, tempomat şi limitator de viteză, jante de aluminiu 16” tip Sport, volan şi schimbător de viteze îmbrăcat în piele.
Noul Renault Megane este modelul care deţine cel mai mare punctaj înregistrat în istorie la testele de impact EuroNCAP, 37 de puncte din 37 posibile şi calificativul cinci stele. Pe lângă nivelul de siguranţă exemplar, noua gamă Megane concentrează întreaga experienţă a constructorului Renault pentru a oferi un standard de calitate ireproşabil.

Comentarii

comentarii