Acasă Politica Două secţii speciale din Timiş au rămas fără buletine de vot

Două secţii speciale din Timiş au rămas fără buletine de vot

237
DISTRIBUIȚI

Biroul Electoral Judeţean Timiş a suplimentat cu 500 numărul buletinelor de vot de la două secţii speciale din judeţ, ca urmare a numărului mare de alegători care s-au prezentat, duminică.
Prima secţie specială care a cerut suplimentarea buletinelor de vot este secţia 220, amenajată în incinta Spitalului Judeţean din Timişoara. Iniţial, secţiei i-au repartizate 1.200 de buletine de vot, iar până la ora 16.30, când s-a solicitat suplimentarea, votaseră peste 900 de alegători.
„De la ora 7.00 am avut flux continuu. Aveam în permanenţă câte patru alegători în secţie. Avem cinci cabine de vot, cu tot cu suplimentarea de două, la al doilea tur”, a declarat locţiitorul secţiei de votare speciale de la Spitalul Judeţean Timişoara, Codruţa Ionescu. Numărul buletinelor de vot a fost suplimentat aici cu 200.
La secţia specială din localitatea Variaş, aflată la peste 30 de km de Timişoara, au votat până după-masă, 400 de alegători. Numărul buletinelor de vot a fost suplimentat cu 300.
Buletinele sunt transportate într-un autoturism pus la dispoziţie de Prefectura Timiş. Materialele sunt însoţite de câte un reprezentant de la Prefectură, Jandarmerie şi Biroul Electoral Judeţean.
Sursa: NewsIn

Comentarii

comentarii