Acasă Eveniment Două BMW-uri s-au lovit frontal, după o depăşire periculoasă – Video

Două BMW-uri s-au lovit frontal, după o depăşire periculoasă – Video

1545
DISTRIBUIȚI

Două autoturisme BMW s-au lovit frontal, după ce unul dintre şoferi a pierdut controlul maşinii într-o succesiune de curbe, probabil din cauza vitezei excesive, apoi a intrat pe contrasens, unde a lovit o altă maşină care circula regulamentar.

În urma impactului, una dintre maşini a părăsit şoseaua, oprindu-se în câmp. Deşi impactul a fost unul deosebit de puternic, nu s-au înregistrat răniţi grav.

Accident grav intre Rieni și Petrileni Coliziune frontală pe contrasens, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiilede drum.Luni, 22 iunie a.c., la ora 16.25, pe D.N.76, la ieșirea din localitatea bihoreană Petrileni, un tânăr de 22 de ani, din localitatea Băița, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pedirecția Beiuș – Ștei, într-o succesiune de curbe marcate cu linie continuă, nu a adaptat vitezade deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns parțial pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar, din sens opus, de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Beiuș.În urma accidentului rutier, tânărul de 20 de ani care conducea cel de-al doilea autoturism a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. Polițiștii Biroului Rutier Beiuş continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Publicată de Dumitras Horia Claudiu pe Luni, 22 iunie 2020

“Apelul 112 a intrat la ora 16.26. Accidentul rutier s-a produs pe DN76, în localitatea Petrileni. Sunt implicat două autoturisme. Două persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale”, au precizat poliţiştii.

Comentarii

comentarii