Acasă Eveniment Două cadavre, descoperite într-un imobil din judeţul Arad. Se aşteaptă concluziile...

Două cadavre, descoperite într-un imobil din judeţul Arad. Se aşteaptă concluziile legiştilor

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din Arad au demarat, vineri, o anchetă, după ce s-au găsit cadavrele a două persoane într-un imobil din localitatea Şeitin. Anchetatorii aşteaptă concluziile legiştilor pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Conform primelor informații este vorba de o crimă, urmată de o sinucidere. Un bărbat în vârstă de 77 de ani şi-a ucis soția – în vârstă de 72 de ani – iar apoi şi-a pus capăt zilelor. Septuagenarul şi-ar fi bătut soția până când aceasta a rămas fără suflare. Cadavrele celor doi au fost descoperite de fiul cuplului.

”La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 16:25, prin 112, a fost sesizată prezenţa a două persoane decedate, într-un imobil din localitatea Şeitin. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, împreună cu poliţiştii Serviciului Criminalistic, în vederea efectuării cercetării la faţa locului”, a transmis, vineri seară, IPJ Arad.

Trupurile neînsufleţite urmează a fi transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei.

”În funcţie de concluziile medico-legale şi cercetări, urmează a fi realizată încadrarea juridică a faptei”, au mai precizat poliţiştii.

Comentarii

comentarii