Acasă Actualitate Două firme vor colecta gratuit deșeurile din centrele de carantinare din Timiș

Două firme vor colecta gratuit deșeurile din centrele de carantinare din Timiș

434
DISTRIBUIȚI

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit, astăzi, 17 martie, pentru a fi puse în discuție măsurile urgente impuse de contextul actual, al infecțiilor cu COVID-19.

Cel mai important, anunțat și de primarul Nicolae Robu cu câteva ore mai devreme, a fost mărirea capacității laboratorului de analize. Astfel, pe lângă cel de la Spitalul Victor Babeș, va fi dotat și un al doilea laborator, la Maternitatea Odobescu a Spitalului Clinic Municipal, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie.

De asemenea, s-a găsit și o soluție referitoare la colectarea deșeurilor din centrele de carantinare. Două firme, Pro Air Clean și Ecolect, și-au oferit serviciile gratuit, pentru a veni în sprijinul autorităților.

O altă măsură a fost punerea în funcțiune a unui nou număr de telefon la Direcția de Sănătate Publică, dedicat persoanelor aflate în izolare la domiciliu. Operațional la sediul ISU, acesta va fi al treilea număr de telefon destinate special persoanelor autoizolate. Aceste numere de telefon sunt comunicate exclusiv persoanelor vizate.

Comentarii

comentarii