Acasă Eveniment Două grupări de romi s-au luat la bătaie Piaţa Victoriei din Timişoara

Două grupări de romi s-au luat la bătaie Piaţa Victoriei din Timişoara

DISTRIBUIȚI

Trei persoane au fost reţinute după un scandal izbucnit între mai mulţi romi, în apropierea unor terase din zona ultracentrală a Timişoarei. Poliţiştii fac cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, informează adevarul.ro.

Timişorenii şi turiştii care s-au aflat vineri seara în Piaţa Victoriei din Timişoara au fost martorii unui imens scandal izbucnit între două grupări de romi. Potrivit Poliţiei Timiş, în urma scandalului mai multe persoane au fost duse la audieri, iar în urma anchetei patru dintre cei implicaţi în bătaia de stradă au fost reţinuţi.

„Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, a izbucnit un conflict între zece persoane, cu vârste cuprinse între 14 şi 42 de ani, respectiv şase bărbaţi şi patru femei. Cele zece persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, trei bărbaţi, în vârstă de 29, 31 şi 32 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind continuate în vederea luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiş.

Comentarii

comentarii