Acasă Actualitate Două proiecte importante pentru sport, adoptate în ședința Consiliului Local Timișoara.

Două proiecte importante pentru sport, adoptate în ședința Consiliului Local Timișoara.

DISTRIBUIȚI

Două proiecte importante pentru sport, inițiate de viceprimarul Cosmin Tabără, au fost adoptate, miercuri, în ședința Consiliului Local Timișoara.

”Primul se referă la aprobarea prin Hotărâre de Consiliu Local a proiectului privind înlocuirea pardoselii din sala Constantin Jude, a sistemului de iluminat și introducerea sistemului video, proiect trecut recent prin Comisia Tehnico-Economică. Este importantă aprobarea lui deoarece urmează licitația, astfel încât sperăm să avem și societăți interesate, să intram în șantier pe perioada vacanței sportive.

Al doilea proiect privește Sala Polivalentă, noua sala polivalentă, aflată cu studiul de prefezabilitate încheiat, așteptând doar programarea pe ordinea de zi a Comisiei Tehnico-Economice a Ministerului Dezvoltării pentru a fi aprobat, în condițiile în care am depus studiul de trafic către CNI încă din luna decembrie a anului trecut. Astăzi, prin acest proiect, este corectată doar valoarea proiectului cu o sumă în plus, eroare asumată de către Compania Națională de Investiții”, spune Cosmin Tabără.

Comentarii

comentarii