Acasă Actualitate Două surori din vestul țării, crescute doar de tată, trăiesc la limita...

Două surori din vestul țării, crescute doar de tată, trăiesc la limita supravieţuirii

23263
DISTRIBUIȚI

Două surori din satul Girișu de Criș (Bihor), crescute doar de tată după ce mama lor s-a stins, trăiesc la limita supravieţuirii, după ce tatăl lor s-a îmbolnăvit.

În urmă cu câteva zile, tatăl celor două fetiţe s-a îmbolnăvit şi a ajuns la spital, acolo unde a rămas internat, astfel că surorile au rămas în grija unei bunici.

Un bărbat din sat a văzut condiţiile în care surorile trăiesc şi s-a gândit să apeleze la comunitate pentru a le ajuta.

Apelul său nu a rămas fără răspuns, iar sute de oameni au anunţat că vor să le ajute pe fetele cu vârste de 5, respectiv 8 ani.

Cele două surori trăiesc în satul Girişu de Criş, Bihor

“Va rog sa vă uitați la aceste poze si la condițiile în care trăiesc aceste două fetițe în comuna noastră. Au rămas fără mama si trăiesc doar cu tatăl lor si bunica care momentan se afla in spital. Locuiesc în comuna noastră. Dacă aveți acasa un pat, mobila, frigider, aragaz, lemne de foc, alimente, haine dulciuri etc este bine primit si necesar pentru această familie. Haideți să facem o faptă bună pentru aceste fetițe!”, se arată în postarea lui Dan Babău.

În scurt timp, postarea a fost distribuită de sute de oameni, mulţi dintre ei arătându-se dispuşi să le ajute pe cele două surori cu mâncare sau lemne de foc.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii