Acasă Actualitate Două zile de ciclocros, mtb și alergare în Lunca Timișului

Două zile de ciclocros, mtb și alergare în Lunca Timișului

DISTRIBUIȚI

Au început înscrierile la Lunca Timișului CX, competiție de ciclocros, mtb și alergare de pe Lunca Timișului care se va desfășura timp de două zile, 11-12 Noiembrie, la Urseni, la 10 km de Timisoara. Traseul este unul clasic de ciclocros, are o lungime de aproximativ 3 kilometri și va fi parcurs de mai multe ori în funcție de concurenți și probă.

Înscrieri aici – https://ltcx.ecostuff.ro/lunca-timisului-cx-inscrieri/

“Lunca Timișului CX” este un eveniment ajuns la ediția a 6-a, organizat de EcoStuff Romania, un program RO Bike Valley, inițiat de Decathlon și implementat de Fundația Comunitară Timișoara, având ca parteneri instituționali Primăria Comunei Moșnița Nouă, Federația Română de Ciclism, Universitatea de Vest Timișoara.

Sâmbătă, 11 Noiembrie, pe lângă cursa de ciclocros amatori din cadrul evenimentului, se vor desfășura și cursele din cadrul etapei a doua din Cupa României de Ciclocros. Aceste curse sunt destinate în special sportivilor licențiați, dar și amatorilor.

Tot Sâmbătă vom avea și o cursa specială de mountainbike. Cursa va fi scurtă ca distanță și timp – aproximativ 24 de kilometri cu o oră și un pic limită de timp, dar solicitantă, cu foarte multe schimbări bruște de direcție, multe urcări-coborâri pe dig, off camber si contrapante.

Duminică, 12 Noiembrie, alergătorii vor avea de ales între 2 curse, de aproximativ 6 km, respectiv 12 km. Cursele presupun parcurgerea aceluiași traseul de ciclocros, de mai multe ori. Pe lângă cursele adulților, Duminică vom avea curse de mtb și alergare pentru toți copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani. Cursele vor avea distanțe diferite, în funcție de probă și vârstă. Deoarece ne dorim să promovăm sportul și mișcarea în aer liber în rândul copiilor, participarea celor cu vârsta de până în 14 ani inclusiv este GRATUITĂ.

Participanții vor fi așteptați la linia de finish cu medalii, mâncare câmpenească și hidratare corespunzătoare.

Ultima zi de înscriere este 5 Noiembrie.

Pentru înscrieri și mai multe detalii despre eveniment – https://ltcx.ecostuff.ro/

Noutățile despre eveniment pot fi urmărite pe Facebook –  https://www.facebook.com/events/1341190483150763

Comentarii

comentarii