Acasă Actualitate Douăzeci de amenzi, duminică, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în zonele...

Douăzeci de amenzi, duminică, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în zonele aglomerate din Timiș

630
DISTRIBUIȚI

Autoritățile au continuat să verifice respectarea normelor impuse de starea de alertă și în week-end. Duminică, după ce au fost verificate 217 societăți comerciale, au fost date 20 de amenzi pentru „nerespectarea măsurilor de protecție individuală”, dar, de această dată, niciuna pentru „încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”.

La acțiuni, ca și până acum, au participat, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști din cadrul I.P.J Timiș, polițiști de frontieră, jandarmi, pompieri, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică si cei de la Protecția Consumatorului. Au fost verificate zonele aglomerate din Timiș, precum piețe, târguri, terase, dar și în mijloacele de transport în comun.

„Mulțumim operatorilor economici care au respectat normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, dar și tuturor cetățenilor care au înțeles importanța măsurilor sanitare. Acțiunile de acest gen continuă zilnic în vederea conștientizării privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare.

Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viața, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare!”, transmit reprezentanții autorităților din Timiș.

Comentarii

comentarii