Acasă Economic Douglas România a deschis, în Iulius Town, cea mai mare parfumerie din...

Douglas România a deschis, în Iulius Town, cea mai mare parfumerie din România

836
DISTRIBUIȚI

Douglas, unul dintre cei mai importanți retaileri de produse de frumusețe premium din Europa, a deschis cea mai mare parfumerie din România, în cadrul Iulius Town Timișoara. Noul magazin Douglas oferă clienților o experiență de navigare îmbunătățită, acces facil la servicii, o nouă prezentare a produselor de îngrijire și branduri noi atât pentru spațiul timișorean, cât și pentru România.

Primul magazin Douglas din Timișoara a fost deschis în anul 2011 în Iulius Mall, însă, odată cu transformarea centrului comercial într-un proiect de regenerare urbană, devenit acum Iulius Town, compania a extins suprafața și a implementat cel mai modern concept de magazin al său.

„Piața de parfumerie și cosmetice din Romania este în continuă dezvoltare și maturizare, fiind din ce în ce mai evidente tendințele consumatorilor de a experimenta frumusețea în mod holistic, prin sfaturi personale, tratamente de înfrumusețare și accesul la o gamă unică de produse. De aceea, investim în magazine concept și le modernizăm pe cele existente”, a declarat Lavinia Ivas, Director General Douglas România.

Noul concept pe care Douglas îl aduce la Timișoara prezintă acum produsele de îngrijire a pielii grupate, de exemplu, în funcție de ritualuri de îngrijire complete pentru diverse nevoi ale pielii. Redeschiderea magazinului aduce și noutăți în zona de portofoliu de produse:  o largă selecție de branduri de parfumerie de nișă, cu prezentare personalizată, cum ar fi Armani Prive (în exclusivitate la Douglas în Romania), Jo Malone, Tom Ford Private Blend, completată de parfumurile altor branduri apreciate de cunoscători – Xerjoff, Eisenberg, Le Couvent des Minimes, Amouage, Montale, The Merchant of Venice, Tocca.

Pe lângă produsele de machiaj ale brandurilor deja consacrate, în magazinul din Timișoara, Douglas prezintă în exclusivitate în Romania produsele brandurilor iconice Kevyn Aucoin, Giorgio Armani Beauty, The Balm, dar include și o prezentare personalizată a celor de la M∙A∙C.

O altă premieră pentru Romania este lansarea produselor de îngrijire Neal’s Yard, brand care se alătură unei categorii de îngrijire care mai cuprinde branduri precum Rituals, The Ordinary, Mario Bădescu, Missha, Neogen, Sensai.

De la intrarea pe piața locala în 2007, Douglas operează 27 de magazine în 14 orașe din România, precum și un magazin online. Douglas România are în plan deschiderea a încă trei parfumerii până la finalul anului 2019, situate în Sibiu Promenada (Festival Shopping Centrum), Brăila Mall și Suceava Iulius Mall.  Douglas a înregistrat în 2018 o creștere cu 20% a cifrei sale de afaceri în România.

Comentarii

comentarii