Acasă Sport Dovediţi că aveţi valoare, mergeţi în Grant, călcaţi-i în picioare!

Dovediţi că aveţi valoare, mergeţi în Grant, călcaţi-i în picioare!

DISTRIBUIȚI

PoliMeci capital pentru viitorul lui FC Timişoara, azi, de la ora 19, pe terenul celor de la Rapid. Dacă învinge, echipa timişoreană poate spera încă la titlu, chiar şi fără să primească înapoi cele 6 puncte de penalizare. Rezultatele ultimelor întâlniri aduc mari speranţe pe malul Begăi. Poli a învins Rapidul în turul campionatului cu 1-0 şi a câştigat ultima partidă din Giuleşti, tot cu 1-0. Forma de moment, dar mai ales cotele pariurilor date de bookmakeri, o indică pe Rapid ca favorită în partida de azi. Cine pariază pe o victorie a lui Poli poate câştiga de 3,5 ori suma investită.
Balint, pe făraş?

Moralul pare să fie de partea timişorenilor în această partidă.
Chiar dacă nu au strălucit, bănăţenii au depăşit clar, în ultima etapă, lanterna roşie.
Gloria Buzău a făcut mai mult figuraţie la Timişoara şi a fost zdrobită cu un categoric 4-1. Tot în ultima etapă, rapidiştii au fost umiliţi de Dinamo cu un neverosimil 3-0.
Cu toate acestea, jocul giuleştenilor a strălucit de la începutul returului. La aceeaşi categorie, bănăţenii au dezamăgit în aproape toate partidele de la reluarea campionatului.
Balint pare să trăiască periculos şi chiar şi un egal la Rapid ar putea să ducă la demiterea sa. Marian Iancu are un vis greu de realizat – 10 puncte din următoarele patru partide.
Şi poate şi un gând ascuns… Readucerea lui Uhrin junior, recent demis, la echipă…
Casele de pariuri nu au sentimente. Cele mai multe îi dau pe giuleşteni ca mari favoriţi.
O victorie a rapidiştilor este cotată la 1,95, faţă de 3,5, atât cât are Poli.
Cine riscă să parieze pe un meci egal poate câştiga de trei ori suma pariată.

Comentarii

comentarii