Acasă Actualitate Dr. Emilian Popovici: ”Eficiența vaccinul contra COVID este mai mare decât cea...

Dr. Emilian Popovici: ”Eficiența vaccinul contra COVID este mai mare decât cea raportată. O veste bună pe un fond de nori negri”

1031
DISTRIBUIȚI

Medicul epidemiolog Emilian Popovici vine cu veşti bune, în timp ce tulpina nouă COVID se extinde şi spune că eficiența vaccinului COVID-19 în Israel este mai bună decât anunțase compania.

“Pe fondul acestor nori negri, în primul rând aș dori să vă dau o veste bună. Serviciile Maccabi de sănătate din Israel au anunțat că, din 128.600 de vaccinați cu a doua doză, la o săptămână după vaccinare, au contractat infecția cu coronavirus doar 20, ceea ce înseamnă un procent de 0,02, față de 0,65 cât se infectează în Israel în mod obșnuit populația generală.

Asta înseamnă practic o eficiență de peste 95%, deci mai mare decât eficiența care a fost raportată de Pfizer și nu poate fi decât o veste excepțională și un îndemn deosebit de fundamendat pentru vaccinare.

Iată că vaccinul Pfizer este înalt eficient, sunt convins că și vaccinul Moderna, care are cam aceleași principii (…). Chiar și pe fondul acestor nori negri legați de noile tulpini, apare această rază de soare din partea vaccinării”, a spus medicul Emilian Popovici, potrivit dcnews.ro.

Comentarii

comentarii