Acasă Monden/Lifestyle Dr. Laura Anca: “Ridurile frunţii şi din jurul ochilor se pot trata...

Dr. Laura Anca: “Ridurile frunţii şi din jurul ochilor se pot trata cu toxină botulinică”

501
DISTRIBUIȚI

“Procesul îmbătrânirii pielii este inevitabil, însă ştiinţa modernă a descoperit soluţii pentru ca acesta să fie cât mai puţin evident”, susţine dr. Laura Anca, directorul cabinetului de înfrumuseţare dr. Laura Anca Dermatology din Timişoara. Ridurile din partea superioară a feţei se tratează îndeosebi cu toxină botulinică, grăsime şi acid hialuronic, susţine dr. Laura Anca. De asemenea, ridurile frunţii şi ridurile din jurul ochilor se pot trata doar cu toxină botulinică sau cu peeling chimic de intensităţi diferite. Ridurile intersprâncenoase – “frown lines” se tratează, la fel, dar se pot injecta şi materiale de umplere temporară sau permanentă. Ridurile din partea inferioară a feţei se tratează cu materiale injectabile de umplere, temporară sau permanentă, combinate sau nu cu diferite metode de peeling, şi nu cu botox. De exemplu: pliurile nazo-labiale; liniile “marionetei”, ridurile radiale, lipoatrofia obrazului; ochii înfundaţi în orbite şi cearcănele sau liniile de râs. Dintre regulile generale pentru tratamentul ridurilor, dr. Laura Anca aminteşte:
1. umplerea ridurilor este indicată la persoane cu vârsta cuprinsă între 30 şi 55 de ani, care nu necesită lifting facial.
2. tratamentul ridurilor prin injecţie cu material de umplere este indicată ridurilor ce nu sunt în mişcare permanentă şi amplă.
3. umplerea ridurilor cu material injectabil nu este indicată pentru ridurile orizontale ale frunţii.
4. umplerea ridurilor nu se poate lupta cu forţa gravitaţională, pielea laxă necesită întindere prin lifting facial sau peeling adânc. Detalii la: www.drlauraanca.com.

 

Comentarii

comentarii