Acasă Actualitate Drag de Partoș! Eveniment caritabil, luni seara, la Timișoara

Drag de Partoș! Eveniment caritabil, luni seara, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Luni 04 decembrie 2023, de la ora 18.30, are loc prima ediție a evenimentului caritabil Drag de Partoș, la Centru de Cultură și Artă al Județului Timiș, din Timișoara.

Evenimentul este organizat de către Asociația Semper Agape în parteneriat cu Fundația Regală Margareta a României și Asociația PRO DATINA.

Pentru că viața se țese pe fir de poveste, Asociația SEMPER AGAPE își desfășoară activitatea construind și continuând povești care să dăinuie în timp.

De aceea, acest eveniment a fost gândit cu scopul de continua povestea scrisă cu multă credință, dragoste și jertfă de către Ieromonahul Varlaam Almăjanu – Padre, fostul stareț al Mănăstirii Partoș, cea în care suntem alături de semenii noștri: copii și vârstnici ai satului Partoș aflați în necesitatea unui sprijin pentru a se bucura de un viitor prosper sau o bătrânețe liniștită.

În cadrul evenimentului va avea loc cu începere de la ora 18:30 un spectacol artistic alături de artiști de suflet care se unesc cauzei noastre, precum Felicia STOIAN, Ciprian POP, Maria COMAN, Milena ȚARAN și Cătălin URSU, formația instrumentală PRODATINA,

Ansamblul Bănlogeana, al școlii comunei Banloc, Ansamblurile: MARGARETTA, EDELWEIIS, VINCE și SVETI NIKOLA din orașul Deta, precum și invitatul special MIHAELA TATU, care va împărtăși experiența sa legată de satul Partoș și mănăstirea Sf Iosif, fiind totodată amfitronul licitației unor obiecte de artă. 

Totodată, cei care decid să petreacă o seară de poveste se vor putea bucura de o expoziție de costume populare din Banat, precum și de o expoziție de icoane.

De asemenea cei prezenți vor putea achiziționa coșuri cu ”Bunătăți de Partoș”, dar și obiecte promoționale inscripționate cu sigla evenimentului.

Veselă sau tristă, o poveste bună te alătură celorlalți, creează empatie și legătură sufletească.

Ea stârnește compasiune și solidaritate. Te poți recunoaște și în bucuria, și în suferința altora, și în căderile, și în ridicările lor. În povestea altuia ajungi să te cunoști mai bine.

Astfel, din dorința de a împărtăși și susține  povești ale asociației, care pot fi transformate în lumină și îndreptate spre un final fericit, bazându-ne pe solidaritatea oamenilor cu suflet,  invităm pe toți ce dornici să se alăture cauzei noastre să participe la acest eveniment – este mesajul organizatorilor.

Participarea la acest eveniment caritabil presupune achitarea unei sume în valoare minimă de 100 lei prin virament in contul RO77BTRLRONCRT0426166801(RON) sau numerar la intrarea în sală.

Comentarii

comentarii