Acasă alegeri locale 2012 Dragi locuitori ai satelor Denta, Breştea şi Roviniţa Mare

Dragi locuitori ai satelor Denta, Breştea şi Roviniţa Mare

DISTRIBUIȚI

Noi, liberalii din Denta, ne dorim din suflet ca 10 iunie 2012 să aducă SCHIMBAREA ÎN BINE în viaţa fiecăruia şi în viaţa comunei noastre.
Schimbarea în bine înseamnă în primul rând recăpătarea demnităţii de a vă exprima liber, de a spune fără teamă ŞI FĂRĂ OCOLIŞURI ceea ce gândiţi.
Schimbarea în bine înseamnă a găsi o uşă permanent deschisă la cei pe care i-aţi ales, iar aceştia, la rândul lor, să aibă inteligenţa şi răbdarea de a vă asculta, înţelege şi respecta.
Schimbarea în bine înseamnă banul public folosit cu chibzuinţă numai şi numai în folosul comunităţii.
Schimbarea în bine înseamnă creşterea constantă a calităţii vieţii, utilităţi pentru toate străzile din toate satele comunei, înseamnă şanse reale pentru tineri, înseamnă a face mai uşoară viaţa plină de griji şi neajunsuri a persoanelor în vârstă, şi nu în ultimul rând înseamnă siguranţa cetăţeanului.
Schimbarea în bine înseamnă administrarea corectă şi strict în interes public a bunurilor comunei: autoturisme şi microbuze, infrastructură, terenuri agricole şi păşuni, fondul forestier şi cinegetic. Acestea toate sunt averea noastră, a tuturor, şi asta trebuie bine înţeles.
Schimbarea înseamnă proiecte, măsuri şi angajamente concrete care să fie rezultatul dorinţei şi aspiraţiilor dumneavoastră, nu ,,realizări măreţe” care nu au nicio legătură cu realitatea din faţa casei fiecăruia.
Schimbarea în bine înseamnă să fim mereu, eu şi Echipa mea, nemiloşi cu incompetenţa, corupţia ŞI LEGEA BUNULUI PLAC.
Şi nu în ultimul rând Schimbarea în bine înseamnă să îţi asumi răspunderea publică pentru tot ceea ce faci.

DRAGI CONSĂTENI, DACĂ ACUM NU SCHIMBĂM ECHIPA ACTUALULUI PRIMAR ŞI NU ALEGEM LA DENTA ECHIPA PNL PENTRU A PUTEA SĂ MAI SCHIMBĂM CEVA, PESTE 4 ANI VA FI PREA TÂRZIU…

Vă respect, dragi locuitori ai comunei Denta,
Al dumneavoastră Primar, după 10 iunie – economist Laurenţiu Giorici…

 

Comentarii

comentarii