Acasă Eveniment Dragobete la frontieră. O româncă și iubitul ei marocan prinși de polițiști...

Dragobete la frontieră. O româncă și iubitul ei marocan prinși de polițiști în timp ce încercau să intre ilegal din Serbia în România

619
DISTRIBUIȚI

Călătorie întreruptă pentru o româncă de 25 de ani și iubitul ei marocan în vârstă de 26 de ani. Cei doi au fost depistați în noaptea de vineri spre sâmbătă în apropierea localității timișene Stamora Germană, la aproximativ 200 de metri de linia de frontieră. Se deplasau pe jos dinspre Serbia spre România în momentul în care au fost interceptați de polițiștii de frontieră.

“În urma verificărilor efectuate cu privire la cei doi tineri, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este un cetățean din Maroc, în vârstă de 26 de ani, iar femeia este cetățean român, în vârstă de 25 de ani. Persoanele în cauză au declarat că s-au cunoscut în Franța în urma cu un an și jumătate și doreau să se căsătorească în România. Aceștia s-au hotărât să treacă ilegal frontiera din Serbia în România pe jos, pe câmp, întrucât cetățeanul marocan nu îndeplinea condițiile de a intra legal în țară. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizarea acestora urmând a se lua măsurile legale care se impun”, transmit polițiștii de frontieră timișeni.

Comentarii

comentarii