Acasă Actualitate Dragoș, un adolescent arădean de 17 ani, operat pentru a șasea oară,...

Dragoș, un adolescent arădean de 17 ani, operat pentru a șasea oară, are nevoie de ajutor

208
DISTRIBUIȚI

operatie 1Arădeanca Nicoleta Luca, va trece, în data de 15 septembrie, peste încă o încercare cumplită din viața ei de mamă. Fiul său, Dragoș, în vârstă de 17 ani, va fi operat pentru a șasea (6!) oară.
Când s-a născut, Dragoș avea ceea ce se cheamă „cheilognatopalatoschizis”. În limbaj comun: „buză de iepure și gură de lup”. Spre deosebire de copiii care s-au născut doar cu o sigură malformație din cele două, Dragoș le-a avut pe amândouă.
„Nu pot să descriu cât de complicat se crește un astfel de copil, cum trebuie hrănit, când este sugar, pentru a nu-i curge mâncarea prin toate direcțiile și a putea să se dezvolte, prin ce frustrări trec părinții, zi de zi, câte lacrimi varsă și cât se roagă să vină un medic cu puteri dumnezeiești, să le „repare” copilul! În timp, au mai fost medici care au încercat. Au reușit câte ceva. Acum, la a șasea operație însă, speranțele părinților sunt uriașe. Un medic timișorean, de la o clinică privată, are curajul să se ia la trântă cu malformația lui Dragoș. Operația costă 1600 de euro și va avea loc în două săptămâni. Părinții se luptă să adune acești bani, din salariile lor fiind imposibil să-i pună deoparte. Ca să nu mai spun că vor avea nevoie de bani și post-operator, pentru medicație și atâtea altele” a scris o prietenă de familie pe Facebook, în încercarea disperată de a-i sensibiliza pe arădeni să ajute familia.
Donați pentru ca Dragoș să devină și el un tânăr frumos, ca oricare altul de vârsta lui și să se bucure că începe școala.

Iată CONTUL ÎN LEI:
LUCA Aurelian
BRD
SWIFT: BRDEROBU
COD IBAN: RO88BRDE020SV66886570200

CONTUL ÎN EURO:
LUCA Lavinius
BRD
SWIFT: BRDEROBU
COD IBAN: RO53BRDE020SV72565650200
Sursa: Special Arad

Comentarii

comentarii