Acasă Actualitate Dramele din maternitatea focar de coronavirus din Timișoara. Mărturia unei asistente, internată...

Dramele din maternitatea focar de coronavirus din Timișoara. Mărturia unei asistente, internată cu copilul după ce au fost infectați cu COVID-19

4782
DISTRIBUIȚI

O asistentă de la maternitatea Odobescu a Spitalului Municipal din Timișoara a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3, de pe patul spitalului. Femeia a povestit drama prin care ea și copilul ei trec, după ce au fost depistați cu COVID-19.

”Mă simt foarte bine că nu mai pot să stau aici cu copilul. Eu de 3 săptămâni, el de 2, eu negativă de 2, el pozitiv de 2. Nu erau pregătiți să primească copii. Dar fiindcă soțul meu s-a simțit rău și a sunat la 112 și ambulanța a venit, a trebuie neapărat să testez copilul”, a declarat asistenta.

”Nu mi se pare normal ca cei mici asimptomatici să stea aici. A fost trist la început, acum este bine, adică suntem noi aproape pe ultima sută de metri și plecăm acasă, dar când copilul s-a internat aici a fost… Simptomaticii de aici aveau tot felul de simptome. Vărsături… A fost trist copilul să vadă așa ceva”, a adăugat ea.

Femeia, asistentă la maternitatea Odobescu, nu cunoaște modul în care a intrat în contact cu virusul.

Comentarii

comentarii