Acasă Actualitate DRÄXLMAIER Timișoara a donat aparatură medicală performantă pentru două spitale din Timișoara

DRÄXLMAIER Timișoara a donat aparatură medicală performantă pentru două spitale din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Compania germană a sprijinit unitățile medicale cu echipamente medicale moderne în valoare de peste 18.000 de euro pentru tratamentul pacienților care suferă de boli cardiovasculare sau afecțiuni oncologice.

Pentru Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, compania DRÄXLMAIER a susținut achiziția de aparatură performantă în valoare de peste 15.000 de euro. Aceasta include echipamente de ultimă generație ce contribuie la tratamentul inovativ al copiilor și pacienților adulți cu afecțiuni cardiace: o sondă cardiacă xMatrix PHILIPS X5-1 și un împingător de noduri pentru chirurgia minim invazivă.

“Timișoara este casa noastră, nu doar locul unde ne desfășurăm activitatea, este comunitatea care ne susține. Prin aceste donații, dorim să investim în sănătatea oamenilor și să ne asigurăm că timișorenii de toate vârstele au parte de îngrijire medicală de cea mai bună calitate, de care au atât de multă nevoie”, a declarat Bogdan Vasiliu, Plant Manager DRÄXLMAIER Timișoara.

Reprezentanții spitalului apreciază implicarea companiei. „Donația DRÄXLMAIER ne permite să avansăm în tratamentul și îngrijirea pacienților noștri. Este un gest care demonstrează nu doar excelența în afaceri, ci și un angajament autentic față de binele comunității. Mulțumim companiei pentru că sunteți alături de noi în această misiune vitală de a oferi speranță și vindecare”, a spus Conf. Dr. Horea Feier, Șef de Secție la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

La Centrul de Oncologie Oncohelp, DRÄXLMAIER Timișoara a contribuit cu achiziționarea a 3 infuzomate esențiale pentru administrarea tratamentelor intravenoase de chimioterapie, un sprijin vital pentru pacienții care luptă cu cancerul, în valoare de 3.000 de euro.

“În fiecare zi, suntem inspirați de curajul și determinarea oamenilor care suferă de diverse forme de cancer și urmează tratamentul la Oncohelp. Fiecare contribuție la sănătatea comunității este un pas înainte către un viitor mai bun. Sunt onorată că DRÄXLMAIER Timișoara are un rol important în acest progres, sprijinind atât pacienții, cât și medicii dedicați care lucrează neîncetat pentru a salva vieți”, a spus Aurica Gașpar, Director General DRÄXLMAIER Timișoara.

Cele două inițiative subliniază încă o dată dedicarea companiei nu doar către excelența în inovație și tehnologie, dar și față de îmbunătățirea calității vieții în comunitatea locală.

Comentarii

comentarii