Acasă Actualitate Drept la replică: Primăria Timișoara ține să arate că a făcut curat...

Drept la replică: Primăria Timișoara ține să arate că a făcut curat pe strada Pacha

DISTRIBUIȚI

În urma articolului „Strada Pacha sau forma hidoasă a mizeriei urbane”, apărut în Ziua de Vest, în data de 19 iulie, Primăria Timișoara ne-a trimis următorul drept la replică:

”Primăria Municipiului Timișoara, prin serviciile aflate în subordine și cele contractate prin licitație, desfășoară permanent activități de control și salubrizare a domeniului public. 

În privința curățeniei din zona menționată de dumneavoastră, aceasta se face după un calendar strict, iar imaginea prezentată în articol este excepția, nu regula. Drept dovadă, vă atașăm poze efectuate în această dimineață de inspectorii Primăriei Timișoara, care demonstrează cele afirmate de noi și anume că zona este salubrizată. 

Mai mult, polițiștii locali patrulează frecvent în această zonă și emit avertismente și amenzi celor care nu mențin curățenia.”

Mulțumim reprezentanților primăriei pentru promptitudinea de care au dat dovadă și sperăm ca pe viitor strada Pacha și restul străzilor din Timișoara să fie salubrizate, fără a fi nevoie ca murdăria să fie arătată înainte în articole de presă.

Comentarii

comentarii