Acasă Cultura Drept pe față, luni, cu Alina-Jais Giurgiu, la galeria Brăteanu Timișoara

Drept pe față, luni, cu Alina-Jais Giurgiu, la galeria Brăteanu Timișoara

DISTRIBUIȚI

Luni, 1 iulie, de la ora 19:00, galeria Brăteanu din Timișoara îi invită pe iubitorii de artă la un eveniment complex în care Alina-Jais se prezintă într-o triplă ipostază: de artist vizual, solist vocal şi compozitor.

Costin Brăteanu a explicat că evenimentul este conceput în crescendo, pornind de la ,,tăcerea” tablourilor, continuând cu sunetele muzicii, într-un scurt recital live şi încheind cu îmbinarea dintre auditiv şi vizual, prin intermediul unui dans contemporan, eliberator, în interpretarea Carolinei Țapoc, pe muzică de Alina-Jais şi Florin Moş (la darabană), înregistrată cu prilejul unui jam session.

La cuvântul de deschidere, curatorul evenimentului, conf. univ. dr. Gabriel Kelemen va vorbi despre originile, personalitatea și creația Alinei-Jais. Galeria Brăteanu se află pe str. Lucian Blaga nr. 8 şi este sustinut de către World Media Trans & Pensiunea Gernik 100 din Gârnic. Expoziția rămâne pe simeze pâna în data de 15 iulie şi poate fi vizitată în intervalul orar 10-13, 15-18 sau  pe baza unei programări la nr. +40724523525.

 

 

Comentarii

comentarii