Acasă Actualitate DRP Timişoara a colectat 877 de kilograme de îmbrăcăminte şi alimente

DRP Timişoara a colectat 877 de kilograme de îmbrăcăminte şi alimente

394
DISTRIBUIȚI

Direcţia Regională de Poştă (DRP) Timişoara a declanşat, luni, 4 iulie, campania “DRP Timişoara, în sprijinul sinistraţilor din Moldova”, menită să-i ajute pe cei care au  pierdut totul în faţa furiei naturii. Campania se desfăşoară la nivel regional şi naţional, în toata Compania Naţională Poşta Română. Toţi cei care doresc să se implice în campanie pot dona bani în contul RO55 RZBR 0000 0600 0678 5135, în lei, deschis la Raiffeisen Bank – SMB. “DRP Timişoara a centralizat informaţiile din această primă săptămână de campanie, iar rezultatele sunt onorante pentru cetăţenii din Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara”, a spus Nelu Balaş (foto), directorul DRP Timişoara.
S-au donat 98 de colete, în greutate de 877 de kilograme, cu haine, încălţăminte, paturi, prosoape, dar şi alimente: zahar, ulei, făină, apă. Donaţiile au venit atât din partea angajaţilor DRP Timişoara, cât şi din partea cetăţenilor.
“DRP Timişoara mulţumeşte pentru implicarea în campanie şi-i aşteaptă, în continuare, pe cetăţeni, la toate sediile oficiilor poştale din cele patru judeţe”, a spus Balaş.

Comentarii

comentarii