Acasă Actualitate Drumul “boilor”, prin Parcul Regina Maria?

Drumul “boilor”, prin Parcul Regina Maria?

566
DISTRIBUIȚI

Cu camionul, pe gazonul din Parcul Regina Maria din Timişoara. O imagine care i-a uimit pe timişoreni. Una care seamănă cu parcarea maşinilor Poliţiei locale pe gazonul terenului de fotbal. De această dată vorbim despre aprovizionarea cu cele trebuincioase unui festival programat în acel spaţiu.

Fostul viceprimar Adrian Orza a sesizat nesimţirea într-o postare pe facebook şi atrage atenţia: “Continuă aprobarea de evenimente de tipul ăsta în parcuri. Sigur că cei care intră cu utilajele astea pe gazon, sunt nişte animale. Care confunda Parcul cu un izlaz. Problema e însă în primărie. Cum să autorizezi aşa ceva în Parcul Regina Maria? Aşa arată progresismul?”

Desigur, timişorenii se întreabă ce fac cei de la Direcţia de mediu a primăriei, dar consilierul local Adrian Orza spune că Direcţia de mediu a fost exclusă din Comisia care aprobă astfel de evenimente.

“Eu am introdus Direcţia de mediu în comisie, tocmai pentru a exista controlul lor pentru protecţia zonelor verzi. Nu era cerinţă legală. Era doar logică”, spune Orza, care menţionează că “sunt locuri cu iarbă unde se pot ţine (astfel de manifestări, n.r.). La Ştrandul Tineretului. Acolo e izlaz (…).”

Comentarii

comentarii