Acasă Actualitate Drumurile din Timiș, luate la pas și verificate dacă sunt curățate, de...

Drumurile din Timiș, luate la pas și verificate dacă sunt curățate, de vicepreședintele CJT

DISTRIBUIȚI

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, și-a alocat luni mai multe ore pentru a lua la verificat drumurile aflate în administrarea instituției, pentru a vedea dacă acestea sunt curățate de zăpadă. El a parcurs sute de kilometri și a vizitat bazele de deszăpezire.

Moș a vrut să fie sigur că vremea rece și zăpada nu sunt o surpriză pentru cei care se ocupă de întreținerea drumurilor.

”Îmi pare rău, dar anul acesta trebuie să vă anunț cu regret că n-o să auziți replica: “iarna ne-a luat prin surprindere în Timiș”. Astăzi (n.r. luni) am plecat mai devreme de la birou și am parcurs mai bine de 350 de kilometri prin județ pentru a verifica starea drumurilor județene, dar și starea utilajelor de deszăpezire, stocurile de materiale antiderapante și respectarea orelor de intervenție conform contractelor semnate. Zilele trecute, când a nins prima dată în acest sezon în Timiș, eram în concediu, dar m-am asigurat că în toate zonele din județ s-a intervenit prompt. Nu am fost complet mulțumit de modul în care s-a acționat, de asta, astăzi, am ținut neapărat să ajung la centrele din: Timișoara, Utvin, Sânnicolau Mare, Lugoj, Buziaș și Voiteg.

Meteorologii au emis o informare de lapoviță și ninsori si, începând cu această noapte și până vineri, vremea va deveni foarte rece, chiar geroasă, în timpul nopților și dimineților”, spune Moș.

Comentarii

comentarii