Acasă Cultura Dublă lansare de carte: O istorie de buzunar (dar nu numai) a...

Dublă lansare de carte: O istorie de buzunar (dar nu numai) a Cenaclului „Pavel Dan” – un dialog cu Eugen Bunaru și Ora inexistentă de Eugen Bunaru

DISTRIBUIȚI

Editura Casa de Pariuri Literare invită publicul timișorean, pe data de 28 mai 2022, la o dublă lansare de carte: O istorie de buzunar (dar nu numai) a Cenaclului „Pavel Dan” – un dialog cu Eugen Bunaru și Ora inexistentă de Eugen Bunaru.

Evenimentul va avea loc atât fizic, la librăria La Două Bufnițe, cât și online pe pagina de facebook a editurii și a librăriei începând cu ora 18:00. Invitați la dubla lansare de carte vor fi: Viorel Marineasa, Robert Șerban și Tudor Crețu.

Cele două cărți vor fi distribuite gratuit publicului în cadrul evenimentului de lansare de la librărie. De asemenea, exemplare din carte vor fi trimise către Biblioteca Județeană Timiș „Sorin Titel” și către Casa de Cultură a Studenților Timișoara.

Dubla lansare de carte face parte din acțiunea culturală O istorie de buzunar (dar nu numai) a Cenaclului „Pavel Dan” și are la bază două direcții importante: arhivarea și valorizarea istoriei celui mai longeviv cenaclu literar studențesc din România (peste 60 de ani de activitate neîntreruptă) prin crearea cărții dialog și promovarea unui volum inedit al scriitorului Eugen Bunaru.

Acțiunea culturală O istorie de buzunar (dar nu numai) a Cenaclului „Pavel Dan” este realizată de Editura Casa de Pariuri Literare și finanțată de de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte în cadrul programului Cultura în prezent 2022.

Parteneri: Librăria „La Două Bufnițe”, Biblioteca Județeană Timiș „Sorin Titel” și Casa de Cultură a Studenților Timișoara

Echipa proiectului: un cristian, Tudor Bogdan Alexandru, Paul Burcia, Maria Petricu, Beatrice Popescu

Pentru mai multe detalii despre eveniment și activitatea Editurii vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:
Facebook – https://www.facebook.com/cdplit

Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCG1RNamFtDl76kMi5EvCX9A
Site – https://cdpl.ro/
Instagram – https://www.instagram.com/casadepariuriliterare/?hl=en

Editura are în portofoliu cărți ale mai multor scriitori din Timișoara (Robert Șerban, Viorel Marineasa, Tudor Crețu, Cristian Vicol, Adriana Cârcu, Ana Pușcașu, Anastasia Coste, Alexandru Higyed, Daniela Rațiu, Dana Catona), în 2021 fiind publicată și Antologia premianţilor Concursului Naţional de Creaţie Literară „Pavel Dan“.

 

Comentarii

comentarii