Acasă Actualitate Duminică, 26 iulie, este ziua reducerilor și surprizelor la Shopping City Timișoara

Duminică, 26 iulie, este ziua reducerilor și surprizelor la Shopping City Timișoara

729
DISTRIBUIȚI

O zi întreagă de reduceri, premii și surprize în deplină siguranță le-a pregătit Shopping City Timișoara în acest weekend clienților săi. Duminică, 26 iulie, între 10:00-22:00, magazinele îi așteaptă pe toți pasionații de fashion și nu numai cu discounturi speciale, dar și cadouri neașteptate.

Shopping Sunday este ziua în care vara se transformă în sezonul celor mai hot sesiuni de cumpărături, astfel că și prețurile se topesc în această duminică. Și, pentru ca petrecerea să fie completă, toți clienții care fac shopping de cel puțin 200 de lei vor fi răsplătiți cu un cadou surpriză instant. Mai mult, centrul comercial îi recompensează pe vizitatorii aflați în căutarea celor mai cool ținute estivale, cu un voucher de 30 de lei, pentru bonurile ce însumează cel puțin 300 de lei.

Sesiunea de cumpărături are loc în deplină siguranță, pentru că Shopping City Timișoara a implementat cele mai avansate măsuri de igienizare și dezinfectare a spațiilor cu potențial de aglomerare. De altfel, Shopping City Timișoara este primul centru comercial din vestul țării ce primește certificarea internațională pentru măsurile de conformitate COVID-19, oferită de experții Safe Shopping Centers (SSC), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea. Acreditarea este o dovadă a eforturilor depuse pentru protejarea angajaților și vizitatorilor centrului comercial și confirmă că mall-ul funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Reamintim că în centrul comercial purtarea măștii de protecție este obligatorie, iar controlul temperaturii se realizează la intrarea in centrul comercial.

Mai multe detalii pot fi descoperite pe site-ul Shopping City Timișoara, precum și pe pagina de Facebook.

Comentarii

comentarii