Acasă Actualitate Duminica Floriilor și Învierea Domnului, în Episcopia Romano-Catolică Timișoara

Duminica Floriilor și Învierea Domnului, în Episcopia Romano-Catolică Timișoara

187
DISTRIBUIȚI

Episcopia Romano-Catolică Timișoara a informat că, sâmbătă, 13 aprilie 2019, tinerii din Decanatul de Arad sunt invitaţi să participe la devoţiunea Calea Crucii organizată la Maria Radna ca pregătire pentru Sărbătoarea Învierii Domnului, Sfintele Paşti.

Programul va începe la ora 10.30 cu o prelegere, urmată de devoţiunea Calea Crucii. Pentru tinerii timișoreni devoţiunea Calea Crucii va fi organizată miercuri, 17 aprilie la ora 19.00 în curtea Liceului Teologic Romano-Catolic Gerhardinum.

De asemenea, Mănăstirea Salvatorienilor din Timișoara-Elisabetin va găzdui exercițiile spirituale în limba germană, care va avea loc în perioada 14-18 aprilie a.c. Programul spiritual va fi coordonat de către P. Josef Wonisch SDS, provincial și Superiorul Mănăstirii Salvatorienilor și dr. Imogen Tietze.

Parohia Romano-Catolică din Ciacova împreună cu Primăria Ciacova și Liceul „Alexandru Mocioni“ din localitate va organiza în Duminica Floriilor, 14 aprilie a.c. la ora 19.30 în centrul orașului, în Piața Cetății devoțiunea Calea Sf. Cruci.

În sala de cateheză a Parohiei Romano-Catolice din Timișoara IV Iosefin va continua, în data de 23 aprilie 2019, cu începere de la ora 18.30, cursul pentru logodnici. Această întâlnire va avea drept temă: Comunicarea în familie.

 

 

 

Comentarii

comentarii