Acasă Sport După 12 ani de pauză, timişorencele revin în forţă, sub panou

După 12 ani de pauză, timişorencele revin în forţă, sub panou

DISTRIBUIȚI

După 12 ani, Timişoara are o nouă echipă de baschet fete. Toamna trecută, fostul baschetbalist Dan Ionescu a format echipa de baschet feminin CSŞ Bega. Au trecut doar câteva luni şi echipa înscrisă în a doua ligă de baschet a ţării a ajuns să joace barajul pentru accederea în prima divizie. Pentru promovare, timişorencele vor disputa maxim trei partide, cu Galactica Braşov.
Primele două întâlniri se vor disputa la Timişoara, în sala Clubului Sportiv Şcolar Bega. Dacă va fi egalitate, meciul decisiv va avea loc pe teren neutru. „Vrem să fim un Athletic Bilbao, adică să jucăm în prima ligă doar cu jucătoare din zonă.
Am pus mână de la mână împreună cu antrenori şi părinţi, ne-am înscris în campionat, şi datorită ambiţiei şi pregătirii bune a formaţiei, ne-am îndeplinit obiectivul”, a spus vineri Dan Ionescu, antrenorul de la CSŞ Bega.
Prima partidă va avea loc marţi, 14 aprilie, de la ora 19, urmând ca meciul doi să se dispute pe 15 aprilie, de la ora 11. Ambele întâlniri vor fi găzduite de sala CŞS Bega din Timişoara.

Comentarii

comentarii