Acasă Actualitate După 35 de ani, Lepa Brena i-a extaziat iarăși pe timișoreni, vineri...

După 35 de ani, Lepa Brena i-a extaziat iarăși pe timișoreni, vineri seara, în clubul Heaven – Foto

273
DISTRIBUIȚI

După cel mai mare concert din România comunistă pe care l-a avut în Timișoara, în 1985, Lepa Brena i-a extaziat iarăși pe bănățeni, vineri 5 aprilie, seara, în clubul Heaven.

Aici, cei prezenți au putut auzi live celebrele hit-uri ale artistei: Čačak, Čačak”, „Mile voli disko”, „Sanjam”, „Čik pogodi”, „Dva dana”, „Izdajice”, „Ti si moj greh”, „Ti me podsećaš na sreću“ sau „Pazi kome zavidiš“ și multe altele.

Artista este neobosită la vârsta ei de 58 de ani. A dovedit o energie și o veselie inepuizabile, cântând cu pasiune despre iubire, noroc și pace, așa cum îi place divei întotdeauna la concertele ei. Așa a fost și la Timișoara. A fost un concert foarte reușit cu muzică bună și multă iubire transmisă tinerilor prezenți de frumoasa sârboaică.

Amintim că Lepa Brena a mai susținut un concert în România, în iunie 2014 la Reșița, în cadrul Zilelor orașului de pe Bârzava.

Spectacolul ce trebuia susținut Timișoara în iunie 2012 a fost amânat, deși mii de bilete au fost vândute, lăsând un gust amar atât frumoasei Brena, cât și fanilor ei.

Lepa Brena Live – Back after 35 y -așa s-a numit super-spectacolul de la Timișoara, din seara de neuitat din 5 aprilie 2019.

Lepa Brena are milioane de fani în întreaga lume. Actualmente locuiește în Belgrad, împreună cu soțul său și cei doi băieți ai lor. Brena vorbește și cântă în dialectul ecavian al limbii sârbo-croate . Ea însăși declară că este o “yugo-nostalgică” și că adoră totul referitor la fosta Iugoslavie.

Comentarii

comentarii