Acasă Actualitate După ce a fost blocat jumătate de oră în trafic, primarului Nicolae...

După ce a fost blocat jumătate de oră în trafic, primarului Nicolae Robu i-a venit ideea unei pagini facebook pentru anunţatea blocajelor

1318
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a anunţat marţi 14 mai că Primaria Timişoara va crea o pagină pe Facebook, unde oamenii să poata anunţa accidente sau blocaje în trafic, ajutându-i pe şoferi să aleagă alte rute.

Decizia a fost luată de edil în urma unui accident produs marţi dimineaţa, care l-a ţinut blocat în trafic chiar şi pe el, mai bine de o jumătate de oră.

”O să creăm o pagina facebook, Primăria Timişoara Info Trafic. A plecat exact de la ce s-a întâmplat de dimineaţă. Nimeni nu a anuntat că în intersecţia Michelangelo este un accident. Vom crea o pagina facebook, vom vedea cum o relaţionăm cu waze sau google maps pentru a facilita asigurarea unei imagini asupra încărcării în fiecare moment a străzii oraşului, iar persoanele din trafic pot pune comentarii prin care să anunţe dacă este un accident, să dea sfaturi, daca sunt blocaje pe străzi. Lucruri care există în alte formate, facute ca funcţionalităţi, le vom realiza pe o pagina de facebook pentru că e mult mai accesibilă. Azi dimineaţă am decis asta, după ce am văzut cât de greu a mers traficul. Când am ajuns la primărie am întrebat ce s-a întâmplat şi mi s-au prezentat imagini cu acel accident, de cei de la Centrul de management al traficului. De pagină se va ocupa personalul de la Centrul de control trafic. Vor primi şi sesizari de la oameni, pe lângă ce văd ei pe camerele din sistem”, a detaliat Nicolae Robu.

Edilul a mai spus că nu există soluţii panaceu, ci doar soluţii care ajută. “Stăm mai bine decât orice alt oraş comparabil cu Timişoara”, a conchis Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii